SMR - Forum  

Gå tillbaka   SMR - Forum > Teknik > Teknik Mkiv
Registrera FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2010-08-08, 19:44
bEatOx bEatOx är inte uppkopplad
Supra mini Supramannen member
Supra mini Supramannen member
 
Reg.datum: Jun 2004
Inlägg: 40
Skicka ett meddelande via MSN till bEatOx
Standard bilen hoppar?

tja, Har tröttnat på att felsöka nu. När försöker accelerera (snällt) så lägger bilen bara av sen kommer tillbaka igen någon sekund senare(och sen börjar det om igen, laddar inte över 0). Tomgången är ibland bra och ibland pendlar den.

Har kollat alla intercooler slangar om och om igen men hittar inget fel.

kan det vara något med "greddy profec b spec ii" eller med "apexi power fc commander" som blivit nollställt ? är inget proffs på dem sakerna.

Är säkert en enkelt fel men som sagt hittar inget?

har kollat "sensor/sw check" i apexi power fc handkontrollen men där blinkar inget svart.

Hade blivit väldigt glad om jag hade kunnat köra lite innan säsongen är över.

//mvh
__________________
mkiv
Svara med citat
  #2  
Gammal 2010-08-08, 21:44
AnesNsupra AnesNsupra är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Dec 2009
Inlägg: 275
Standard

kanske något fel på gasspjället?
Svara med citat
  #3  
Gammal 2010-08-08, 21:59
bEatOx bEatOx är inte uppkopplad
Supra mini Supramannen member
Supra mini Supramannen member
 
Reg.datum: Jun 2004
Inlägg: 40
Skicka ett meddelande via MSN till bEatOx
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AnesNsupra Visa inlägg
kanske något fel på gasspjället?
hur kollar jag det enklast ?
__________________
mkiv
Svara med citat
  #4  
Gammal 2010-08-08, 22:06
AnesNsupra AnesNsupra är inte uppkopplad
Supramannen member
Supramannen member
 
Reg.datum: Dec 2009
Inlägg: 275
Standard

ta av det eller så tar du av tryckröret vid det kanske inte rör sig som det ska, fastnar eller dylikt bara en teori inet säkert att det är felet kan vara hur mycket som helst, tändstift tex fel soppa bränsle blandning något fel i soppa systemet eller vad om helst lågtrycksturbon kankse är kass
Svara med citat
  #5  
Gammal 2010-08-09, 13:15
bEatOx bEatOx är inte uppkopplad
Supra mini Supramannen member
Supra mini Supramannen member
 
Reg.datum: Jun 2004
Inlägg: 40
Skicka ett meddelande via MSN till bEatOx
Standard

tack för hjälpen!,
skall se om jag kan se någon fel med gasspjället. Någon annan som har någon idé?
__________________
mkiv
Svara med citat
  #6  
Gammal 2010-08-09, 14:32
Atenza Atenza är inte uppkopplad
Mini Supramannen member
Mini Supramannen member
 
Reg.datum: Sep 2005
Ort: Dalarna, Hedemora
Inlägg: 65
Skicka ett meddelande via MSN till Atenza
Standard

Hmm, tyckte AnesNsupra räknade upp de flesta alternativ :)
__________________
// Martin
-------------------------
Kör:
Subaru Legacy 3.0R -06
Supra MKIV -93
Svara med citat
  #7  
Gammal 2010-08-09, 14:46
bEatOx bEatOx är inte uppkopplad
Supra mini Supramannen member
Supra mini Supramannen member
 
Reg.datum: Jun 2004
Inlägg: 40
Skicka ett meddelande via MSN till bEatOx
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Atenza Visa inlägg
Hmm, tyckte AnesNsupra räknade upp de flesta alternativ :)
ja det var bra alternativ, har inte kollat än, Hoppas fortfarande någon skall skriva: "kolla den vakumslangen, koppla in den så funkar allt"
__________________
mkiv
Svara med citat
  #8  
Gammal 2010-08-12, 10:22
Caler Caler är inte uppkopplad
Mini Supramannen member
Mini Supramannen member
 
Reg.datum: Jul 2007
Inlägg: 52
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bEatOx Visa inlägg
ja det var bra alternativ, har inte kollat än, Hoppas fortfarande någon skall skriva: "kolla den vakumslangen, koppla in den så funkar allt"
De skulle ja också villja säja, eftersom du inte får nå ladd om ja förstår rätt!
Har du något vacuum schema?
Svara med citat
  #9  
Gammal 2010-08-15, 17:01
bEatOx bEatOx är inte uppkopplad
Supra mini Supramannen member
Supra mini Supramannen member
 
Reg.datum: Jun 2004
Inlägg: 40
Skicka ett meddelande via MSN till bEatOx
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Caler Visa inlägg
De skulle ja också villja säja, eftersom du inte får nå ladd om ja förstår rätt!
Har du något vacuum schema?
Trodde jag hade hittat felet. En skruv saknades till tps:en så där var ett litet glapp. Jag satte i en ny skruv och provkörde. Körde ca 500meter sen vände hem igen och då började bilen bete sig normalt! (gasade inte fullt såklart) Bilen laddade +. Så jag körde vidare sen kom ett rödljus och bilen började bete sig som det var innan. Kollade inte tps:en med en multimeter,
__________________
mkiv
Svara med citat
Svara


Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp

Liknande ämnen
Ämne Startat av Forum Svar Senaste inlägg
bilen dör. gizmo Teknik Mkiv 3 2008-04-03 19:39
Hemma med nya bilen TTHampZZ Allmänt 5 2007-09-17 08:05
Bilen dog. Dante Teknik Mkiv 26 2007-07-04 18:03
-[Skydd för bilen]- Ulrik Skitsnack 5 2006-01-25 22:59
GPS i bilen bert0 Allmänt 1 2005-02-28 20:00


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 10:19.


Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.