handdator

Visa fullständig version : dessa fejkannonser....


Rasmus
2004-03-22, 23:33
http://www.fyndbors.se/big_pic.php?picture=http://www.fyndbors.se/annons_bilder_arkiv/68/B000000005068.jpg


går inte att länka till annonsen men gå inn på www.fyndbörs.se och sök på toyota supra

Rainman
2004-03-23, 00:06
Tror du att det verkligen är så fejk ??

Rasmus
2004-03-23, 00:14
Tror du att det verkligen är så fejk ??

skojjar du??

5500 mil.för 275000 kr......å det bodykitet...vet inte vad det för bodykit men det vet säkert nån här...

MVH

MKIV ROCK`s
2004-03-23, 00:15
Varför skulle den där va fejk? :?: Notera att den e högerstyrd! samt -93

inte för att jag e nått proffs men inte låter det så fejk väl,ni som vet??

Rainman
2004-03-23, 00:22
mmm, jag håller med MKIV ROCK där.....högerstyrd å så....jaja, det va min tanke ialla fall

Rasmus
2004-03-23, 00:24
mmm, jag håller med MKIV ROCK där.....högerstyrd å så....jaja, det va min tanke ialla fall

**suck** inte menade jag den!!:) jag menade den andra.....vad är det för bodykit på den?

Rainman
2004-03-23, 00:30
Men det ser faktiskt ut som den är det.
Tycker att jag skymtar instrumentbrädan på högersidan.
Jag kan ha fel....

MKIV ROCK`s
2004-03-23, 00:38
hmm...tycker mig nog skymta högerstyrning här också?! :?

tycker bilden dessutom ser ut som reklam för bodykit...känns bekant denna bild, som om man skulle sett den på nån webb sida hmmm...??

Phantom
2004-03-23, 01:05
mmm, jag håller med MKIV ROCK där.....högerstyrd å så....jaja, det va min tanke ialla fall

**suck** inte menade jag den!!:) jag menade den andra.....vad är det för bodykit på den?

Det e ett vailside kitt Och bilden e gammal och tagen från vailsides hemmsida.

MKIV ROCK`s
2004-03-23, 01:10
mmm, jag håller med MKIV ROCK där.....högerstyrd å så....jaja, det va min tanke ialla fall

**suck** inte menade jag den!!:) jag menade den andra.....vad är det för bodykit på den?

Det e ett vailside kitt Och bilden e gammal och tagen från vailsides hemmsida.

mm..tyckte väl jag kände igen det... 8)

Supra anton
2004-03-23, 18:47
Så sant, fejk så det bara sjunger om det. Förstår inte vad folk ser för nöje med o sätta ut sådana annonser :evil:

Rollax
2004-03-24, 12:38
Så sant, fejk så det bara sjunger om det. Förstår inte vad folk ser för nöje med o sätta ut sådana annonser :evil:

Hejsan
Man kan inte kopiera=högerklicka på denna veilside's modell C II http://www.veilside.com/veilsideusa/frames.html
Ni kan ju se om ni ser nån skillnad på dessa bilder ? Jag gör det då inte.
http://www.fyndbors.se/annons_bilder_arkiv/68/one000000005068.jpg

>RoL[/img]

Xantim
2004-03-24, 18:27
Varför ska den va fejk för?

Han kanske bara vill visa hur bilen ser ut för att han kanske inte har några bilder på den,har ni tänkt på det?

Ring å fråga killen istället för att hålla på att tjaffsa

robbi
2004-03-24, 22:27
Så sant, fejk så det bara sjunger om det. Förstår inte vad folk ser för nöje med o sätta ut sådana annonser :evil:

Hejsan
Man kan inte kopiera=högerklicka på denna veilside's modell C II http://www.veilside.com/veilsideusa/frames.html
Ni kan ju se om ni ser nån skillnad på dessa bilder ? Jag gör det då inte.
http://www.fyndbors.se/annons_bilder_arkiv/68/one000000005068.jpg

>RoL[/img]

Man kan alltid ta screenshot.. eller googla och sno bilden från nån annan sida :?

Rasmus
2004-03-25, 05:32
Varför ska den va fejk för?

Han kanske bara vill visa hur bilen ser ut för att han kanske inte har några bilder på den,har ni tänkt på det?

Ring å fråga killen istället för att hålla på att tjaffsa


jaaa hmm,,,,,,,,vaffö skulle den vara fejk?: P
5500 mil och det priset...finns säkert många supras från 94 som gått 5500 ÄRLIGA mil,,,,,

om han inte har bilder på bilen kan han skriva att det inte är bilen på bilden.eller lägga ut bild på en vanlig supra.INTE en megauppstaylad från weilside,,,,,

jag slösar inte min tid på att ringa på såna annonser som osar FEJK LÅNG VÄG.

Xantim
2004-03-25, 18:22
jag har inte sagt nått om ärliga mil.........troligen e den från japan om den e högerstyrd å där kan det finnas ex som bara gått 5500mil,men man vet juh aldrig.


Varför ens orka lägga upp en tråd om du vet att den e fejk för?

Borsta
2004-03-25, 20:40
Varför ens diskutera och tjafsa om en annons egentligen?

Ring och kolla ni som stör er på den istället för att spekulera.

Bilen han har kanske är Veilsidekittad? 5500 mil är ganska så vanligt i Japan. Tänk på att en bil som rullat över 7000mil betraktas som långmilare!

Hittar dagligen bilar som rullat 2000-6000mil på annons i Japan!